Planowanie słodkiego stołu/candy baru
Słodki stół to coraz popularniejsza atrakcja na różnego rodzaju przyjęciach i uroczystościach rodzinnych, a także na galach biznesowych oraz poczęstunkach firmowych. Stanowi ją zastawa różnorodnych przepysznych słodkości, które nie tylko zachwycają smakiem, ale również wyglądem. Tak jest w przypadku słodkiego stołu przygotowywanego przez cukiernię Więcej. Swoisty „candy bar” wyróżnia się przykuwającą oprawą wizualną, niekiedy bardziej bajkową, a innym razem elegancką. Słodki stół bez trudu można zatem dostosować do atmosfery danego wydarzenia, wystroju sali bankietowej czy upodobań kulinarnych gości. Chcesz się o tym przekonać? Zgłoś się do nas! Razem przygotujemy słodki stół jak ze snów.
Co może znaleźć się na słodkim stole?
Słodki stół to przede wszystkim różnego rodzaju ciasta, torty, ciasteczka i inne słodycze w setkach odmiennych form. Istnieje możliwość wynajmu naczyń, stelarzy oraz pater do deserków na słodki stół. Pomysłów na słodkości może być wiele, a my chętnie się nimi dzielimy z naszymi klientami!
Cena słodkiego stołu:
Cena ustalana jest indywidualnie w zależności od wielkości stołu i jego charakteru. Zostaw nam swój mail, na który wyślemy ofertę słodkiego stołu bądź candy baru. Orientacyjny koszt przedstawia się następująco: desery klasyczne – od 125 zł/kg; desery nowoczesne – od 19 zł/szt.; ciasteczka – 6-9 zł/szt.